yorkliving.dk

York Living | Livsstilbutik & Frisørsalon

Gå på jagt efter en unik håndlavet bænk hos York Living. Køb en værtindegave fra den ekslusive svenske chokoladebutik Dreams of Sweden – og få håret ordnet samtidig. York Living er nærmest en livsstilsbutik og frisørsalon i ét – med samme ejer. 

Billede af York Livings butik
Billede af frisørsalonen som ligger i forlængelse af York Living

Livsstilsentusiasten bag York Living

Betina Niebuhr er kvinden bag foretagenet. Hun er frisør, entreprenør og livsstilentusiast.

Betina har været ejer af den veletableret frisørsalon Frisør York i Roskilde i 10 år. Tidspunktet var kommet, hvor noget nyt skulle ske. Frisørsalonen skulle udvides. Betina ville kombinere sin passion for industriel design & hjemlig hygge med kærligheden til sit frisørfag.

Betina elsker enkelheden, stemning og æstetikken i industriel design. Der er ikke noget mere fantastisk end at dufte og mærke overfladen af skind. Eller kikke i spejl, hvis ramme er lavet af egetræ fra en gammel herregård. Det er træ, der emmer af historie. Ikke bare noget man kan købe i Ikea eller Ilva.

Egetræsplanker fra gamle herregårde

Betina og hendes mand, der er tømrer, købte de skønne butikslokaler i Roskildes gågade i starten af 2021. Efter måneders renovering og jagt efter unikke livsstilsmøbler hos leverandører i Europa, stod butikken og den nye frisørsalon klar. Butik i den ene ende og salon i den anden ende – adskilt af håndlavede new yorker døre. Og i perfekt afstemt industriel stil.

Udover designermøbler, som Betina indkøber til York Livings butik, opkøber hun også råmaterialer, som egetræplanker, fra gamle herregårde og lignede. Med disse egetræsplanker designer hun unikke møbler, som new yorker – sammen med sin mand.